Uitnodiging Netwerkontbijt Zorginnovatie d.d. 17 september 2015

24-07-2015

Netwerkontbijt Zorginnovatie

Ontwikkeling en toepassing van E-health en zorginnovatie in de praktijk
 
Donderdag 17 september 2015 van 7.15 – 10.00 uur
Locatie: De Machinist, Willem Buytewechstraat 45, Rotterdam.
Gebruik #NOZI2015 voor tweets over het Netwerkontbijt
 
Mede namens de gemeente Rotterdam nodigt Zorgportaal Rijnmond u uit om op 17 september 2015 in de vroege ochtenduurtjes te luisteren naar en te discussiëren over zorginnovatie in de beroepspraktijk.
 
Ook dit keer is er een uitgebreid programma met bijzonder inspirerende sprekers.
 
Programma
7.15 – 8.00 uur Inloop met koffie, thee en ontbijt.
 
8.00 – 8.10 uur Welkom en introductie door Aernout Visser, Zorgportaal Rijnmond.
 
8.10 - 8.20
Spreker 1: Walter Kienhuis, partner Habitat lekker leven
 

Wij zijn er van overtuigd dat: kwetsbare groepen optimaal moeten kunnen participeren in de samenleving! Regie over je eigen leven van groot belang is en er toe bijdraagt dat er minder afhankelijkheid ontstaat van de overheid! Close to Care: technologie om vorm te geven aan Samenredzaamheid vanuit de palm van je hand.

8.20  - 8.30 uur
Spreker 2: Spreker 2: Marita Bossers-Nabben (directeur Planetree Nederland) en Joep Koch (manager sector Behandeling en Begeleiding Rivas Zorggroep)
 
Zorgland vraagt om een meer mensgerichte aanpak, waarbij de cliënt én medewerker centraal staan. Marita en Joep vertellen u hoe de heldere, aansprekende en bewezen aanpak van Planetree bijdraagt aan een goede zorgpraktijk en organisatieversteviging, en hoe dit merkbaar is op alle niveaus in de organisatie.
 
8.30 – 8.40 uur
Spreker 3: Nicole Kien, advocaat KienLegal
 
De spelregels van het Nederlandse zorgstelsel hoeven niet altijd ingewikkeld te zijn… Hoe juridisch inzicht in het zorgstelsel, de zorgondernemer verder kan brengen in zijn marktpositie.
 
8.40 - 8.50 uur
Spreker 4: Puck van de Bovenkamp, Innovatiemanager MedTech Medical Delta, en Rian Rijnsburger, Innovatieregisseur Proeftuinen Medical Delta
 
Zoekt u de juiste connecties met kennisinstellingen, overheden of bedrijfsleven in Zuid-Holland, om uw idee sneller verder te brengen tot een tastbaar product? Kunnen proeftuinen uw zorginnovatie versnellen? Puck en Rian laten u weten wat Medical Delta voor u kan betekenen.
 
8.50 - 9.00 uur
Spreker 5: Inge Muis, directeur Concernstaf Antes, en Alexander Hoogendoorn Inno4Care
 
De beleving van uw klant meten is altijd goed. Maar wat gebeurt er nu echt met de resultaten? Een permanent systeem van meten, verbeteren, ontwikkelen en monitoren: op weg naar een tevreden klant en een geïnspireerde medewerker. Inge en Alexander vertellen over de resultaten bij Youz, het jongerenmerk van Antes
 
9.00 – 10.00 Gelegenheid tot netwerken.
 

We verwelkomen u graag! U kunt zich aanmelden voor het Netwerkontbijt Zorginnovatie via w.weerdenburg@zorgportaalrijnmond.nl.